Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir

Miraç Çağrı Aktaş Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir
Kitabın Yazarı:
Kitap Türü:Deneme
Yayınevi:Olimpos Yayınları
Yayınlandığı Yıl:2015 (29-04-2015)
Sayfa Sayısı:208
ISBN:6056540790
Kitap Puanı:
6.2 / 10 | Oy: 1158 | Yorum: 83
Editör Puanı:4
Fiyat Listesi / Satın Al
YazarOkur:bedava al
KitapYurdu:9,00 TL
D&R:9,90 TL
Sözcü Kitabevi:10,50 TL
HepsiBurada:10,50 TL
e-kitap,pdf,epub: *


Oy Ver

6.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Kitap Türü:Deneme, Romantik Aşk

Arka Kapak Bilgisi

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Özeti

Miraç Çağrı Aktaş Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir


Miraç Çağrı Aktaş sevenlerine "sevgi, kadın ve aşk" temalarıyla okurların yanlarından ayırmayacakları bir başucu kitabıyla ulaşıyor. Samimi ve farklı duygulara hitap eden kitap her bölümde başka pencereleri aralamanıza fırsat veriyor.

Deneme yer yer tartışmalarla iç içe geçmiş bir tarzda kaleme alınmış bir eser. Aşkın gücü ve ıstırabı konularında bir varış noktası olabilecek düzeyde didaktik ve betimleyici bir üslup kullanılmış. Metafor düzeyinde "kadının yeri" ve "erkeğin soyadı" üzerine sembolik bir anlatıma sahip bir anlatı okuyoruz.

Diğer popüler kitaplarda rastlayabileceğimiz kurgu yerine belirli temalar üzerinden yazar her bölümde farklı bir dünyayı okurlarına sunuyor. Pek çok bağımsız bölüm temaların bir parçasından büyük resmi görmelerini sağlıyor. Bu da okurların her an yanlarından ayırmayacakları her sayfasıyla insana hitap eden samimi bir tarz ile okuyucunun tenini sarıyor.

Sevdiği kişiyle var olan ve onun yokluğun derin bir hüzne sarılan genel bir çizgi çekiyor ve yazıyor. Ağırlıklı olarak bölümlerde kadının yüceltilmesi ve "Özgecan Aslan" ile ilgili toplumun hassasiyetine uygun olarak kaleme aldığı yazısıyla okuyucudan tam not aldığını söyleyebiliriz. Bu da sosyal ve bireysel aşkın insan noktasında ortak noktada buluştuğunun üzerine durduğunu gösteriyor.

Genel olarak tamamlanmamış cümleler ile tamamlanmamış aşkların kitabı olduğunu her mısrada öne çıkan bir gerçek... Denemenin tür olarak barındırdığı içsel bir tartışma ortamına ağırlıklı bir ulaşılamamış, anlaşılamamış yoğun bir sevgi ve bağlanma ihtiyacı yansıyor.

Mükemmel olmadığına inandığı zaman zaman karşılıksızlığa varan aşk, kitapta sevgi ile iç içe geçmiş bir sözcükle sevgiliye sitemle yer alıyor… Anlatıcının anne, kadın ve aile üçlüsünün içerisinde ağır basan insanın soluduğu bir atmosferde konumlanmış. Aşk acısı zamanla karşıdakinden başka anlatıcının kendisini saran bir tutku ve saplantıya dönüşüyor, pek çok yer de defalarca haykırış bazen okuyucuyu bile etkiliyor. Tekrar eden kör aşk karanlık bir kara deliğe okuyucuyu sürüklerken sayfalar arasında kaybolmanız içten bile değil.

Fazla bölümlerden oluşması duygu akışının sürekli acı çeken bir ruh haliyle yazılması okurken insanın yorulmasına neden oluyor. Bu nokta da yazarın diğer kitaplarında enerjisi yüksek kitaplar ve daha keyifli okunabilirlik sunacağını umut ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Kurgu olmayışı anlatı, deneme hatta tartışmaya varan bir akış içerisinde yazar bazı düşüncelerini defalarca altını çizmesi yazarın bir çember etrafında insanlara mesajını daha yoğun verdiğini gözlemliyoruz. Bu da okuyucunun kitabı aralıklarla düşünceleri anlamak için zaman ayırmasına neden oluyor.

Miraç Çağrı Aktaş pek çok okurunu bu kitabıyla akşam okuyabilecekleri bir dost edindirmişe benziyor. İnsanların aşk ve sevgili konularında gelenekten beslenen bir tarzda aydınlatabilecek yeri gelecek dinleyecek bir dost… İnsanlara aşk üzerine soyut bir deneme sunarken sevgilinin ve kadının nasıl davranılması gerektiği konusunda da ütopik bir çalışma sunduğunu söyleyebiliriz.

Kitap bir tatlı sözcüğe veya hak eden bir sevgiliye dünyaları verebilecek bir kör aşığın saplantılara kadar gidebilecek içten ve samimi bir haykırışını anlama ve yaşadığı içsel buhranı ele alan ağırlıklı olarak duygu hali sürekli daha iyi olabileceğine inanan bir karamsarlık yaşıyor.

İlişkiler ve aşk üzerine yer verdiği denemelerinde insanı sarsan gerektiğinde nasıl olması gerektiğiyle fikrini açıklamaktan çekinmeyen, bir öğretmen olarak topluma ve insanlara ders vermekten de geri kalmayan bir üslup… Okurken bazen çok yorulsanız da bazen kitabın kendini tekrarladığını düşünseniz de hayat kadar sürprizlerle dolu bir kitap ve pek çok yerinde gül bahçesinden çok dikenlerin sizi karşıladığını hissettiren bir kitap.

Yazar: Şeyhzade Bilgin

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Konusu

Son zamanlarda moda olan aşk üzerine yazılan kısa deneme kitapları büyük ilgi görüyor ve Miraç Çağrı Aktaş da bu tarz kitapları en iyi yazan yazarlardan bir tanesi.

Daha önce Bana Seni Seviyorum Deme Sev kitabı ile klasik bir genelleme olan konuşmak yerine iş yap mantığını aşka uyarlayan yazar kısaca okurlarına seviyorum demek yerine gerçekten severek bunu göstermesini öğütlemişti.

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir de Miraç Çağrı Aktaş’ın aynı mantıkla yazılmış deneme kitabı ve okurlarına sürekli seviyorum demek yerine gerçekten sevdiğini hissettirmenin güzelliğini anlatıyor.

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorumları

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum güzel ama çok iyi değil piyasada daha iyi benzer kitaplar var

17-06-2015 20:18 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel görünüyor harikaa

02-07-2015 12:07 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum adına kanıp aldım ama hayal kırıklığına uğradım çok sıradan bir kitap olmuş

28-07-2015 21:42 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum güzel bir kitaptı sevigiliye hediye edilir

04-08-2015 21:14 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum vasat
hayal kırıklığına uğradım kitap kötü

08-08-2015 09:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bu kıtap gozume cok ılgı cekıcı gelıyor oneren var mı neyı anlatıyor

08-08-2015 17:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum özetini okudum ve gerçekten bayildim.. hemen sipariş verdim bir an önce gelmesini istiyorumm..

27-08-2015 14:45 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kapağın arkasında ki tanıtım yazisina kapıldım ve aldim. ama ne yazik ki okuyunca begenemedim, pismanlik duydum. su ana kadar okuduğum en kötü kitap diyebilirim. kitapligimda yeri yok ne yazik ki hemen hediye edicem ve kurtulucam.

02-09-2015 02:45 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum herkes farkli seyler yazmis ama bu yorumlari okudugum halde bu kitabi almaktan vazgecmedim cunku insanlarin ne dedigi degul senin ne yapmak istedigin onemlidir.

06-09-2015 00:02 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok kötü bir kitap. aldığıma pişman oldum. okunması çok sıkıcı çünkü bir hikaye kurgusu yok, bölük pörçük. devamlı kendini tekrar eden ifadeler var.

10-09-2015 11:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum super bayıldııımm ♥q

20-09-2015 21:24 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum şu an kitabı okuyorum, 30 sayfa oldu bir şey anlamadım yazarın kafası karışmış galiba, konudan konuya bir sayfada çok aşık arka sayfada sebebi belli degil nefret ediyor sevgilisinden, pişmanım senin satın aldığım için üzgünüm

22-09-2015 22:58 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum harika bir kitap gerçekten çok iyisin miraç çağrı aktas.

27-09-2015 12:42 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum ilk sayfalarından bolumler okudum çok beğendim, aldım.okumaya başlayınca pişman oldum.3-4aydır sürünüyor, bitiremedim.

02-10-2015 00:00 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel bir kitap

07-10-2015 09:30 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bn cok beyendim tm aşkı anlatıyo

08-10-2015 22:26 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bende almak istiyorum yaaaa

09-10-2015 09:28 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum cok güzel bir kitap

10-10-2015 14:25 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum evet ben aldım zaten
harıka
bıreysten

12-10-2015 22:25 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitabınız coook güzellll

14-10-2015 14:50 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum mütişşş bi kitap okuma sevki olmayan insan beyenmez kitabı okudum ve aşkı çok güzel anlatıyor bayıldım

16-10-2015 22:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitap nasıl okuyan var mı?

19-10-2015 16:51 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum okudum ve inaninki yeniden okuya bilirim aski nefreti herseyi cok guzel anlatmissin mirac cagri aktas

21-10-2015 18:31 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum neyini begendiniz anlamiyorum cok kotu bir kitap aldigima pisman oldum kurgu yok konudan konuya atliyor ve surekli ayni şeyler bana cok basit ve taklit geldi bu kitap hislerini okuyucuya gecirememis yazar

25-10-2015 01:06 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum mükemel bi kitap
mükemel bi kitap

27-10-2015 18:42 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çook güzel bir kitap bayıldımm.

28-10-2015 14:42 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel bir kitap

31-10-2015 19:26 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum dün d&r a gittigimde gozune carpan bu kitabi bir anlik kararla aldim ve hemen bugun basladim. daha birkaç sayfa okudum ve merak edip yorumlara bakmak istedim. herkes oyle kotu yorumlarda bulunmus ki , irademe sahip cikamayan biri olsam direkt olarak kitabi elimden birakicam. sakin onyargilarinizla hareket etmeyin. kitabin evet bir kurgusu yok fakat her iyi kitabin bir kurgusu olacak diye bir sey de yok. zaten yazar gelip de sana devam eden bir hikaye yazdim dememis. deneme yazisina benziyor yani. ben okudugum sayfalara gore yargilarsam eger ; ne "vay canina muthis bir kitap!" diyebilirim , ne de "vasat. tam bir hayal kirikligi, cok kotu " diyebilirim. bazi bolumlerinde sariyo , bazi bolumlerinden lafi fazla dolandirmis. kisaca , kitap cok iyi degil ama iyi. tecrube edinmeniz ve kadinlara olan duyarliliginizin artmasi adina tavsiye ederim.

01-11-2015 00:34 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bu kitap arkadasimda var iki sayfasini okudum ve ask oldum en kisa zamanda alacagim ve herkesede tavsiye ettim super otesi bir kitap..

04-11-2015 03:24 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum hissetmeyen bir insanın bu kitabı beğenmemesi normal. o ruhu an olarak yaşatan kişeye kendini sorgulatan bayan olarak istelere nasıl tercüme olunacagı yazan bir yazar iyiki yazmış yalnız olmadıgını hissediyor insan kesinlikle okunmalı tabi yalnızsan... biraz daha merhem teşekkürlerr

12-11-2015 22:08 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kesinlikle süper

16-11-2015 22:54 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum okudum ve cok begendim

06-12-2015 02:28 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kirabınızı cok begendim. birşey sormak istiyorum allah rahmet eylesin özgecanla bir bağlantınız var mıydı

11-12-2015 01:24 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel kitap bayıldımmmmmd.

14-12-2015 15:01 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum cok güzel bir kitap

25-12-2015 21:58 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kendimde deneme yaziyorum zçok güzel görünüyor

28-12-2015 15:39 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bu kitap gerçekten çok güzel

01-01-2016 20:24 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum yazar kendi si bu dediklerini hayatta uygulamış ve sonuç alarak yazmış sa kendisine hak veriyorum ve üretken bir insan olduğu için tebrik ederim güzel bir kitap olmuş.

23-01-2016 01:36 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum ben vé esim okuduk cok guzel bir kitap !!!

24-01-2016 20:31 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitap berbat ötesi bile dense az kalır
verdiğim paraya şuan itibariyle acıdım daha 25. sayfasındayım üstelik
ilkokul çocuğu çok daha iyi ve anlaşılır cümleler kurabilirdi bence
bu kadar birbirinden bağımsız daldan dala atlayan, edebi hiç bir özelliği olmadığı gibi kitap kurgusununda sıfır olduğu ender rastlanır kitaplardan
boşuna bu kadar pohpohlanmış ve yüceltilmiş bir kitap
çok daha iyileri raflarda sırf reklamları iyi değil diye harcanıyor yazık yazarın bunu yazmak için harcadığı zamana da biz okuyucuların okumak için aldığımız paraya da harcadığımız çaldığımız zamanada topluca bi boşluk

26-01-2016 12:09 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitap çok güzel harika tam benlik bir kitap hepte aşk tan bahsediyor tabi bende aşk var da o yüzden bu kitabi çok ama çok güzel tam benlik bir kitap çok teşekkür ederim

26-01-2016 19:55 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum berbat bi kitap kapağına kanıp alıyor insan. ..

15-02-2016 17:17 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum sozleri cok guzel =)

15-02-2016 19:26 !!

**** Yorum
arkadaş
ekle
ben birine ask oldum ve aşik olduğum kiz bir aile yaşam merkezinde çalişiyor kütüphane bölümünde görevli bir baktim hoşgörü ile ilgili bir kitap okuyordu kitabin daha 42.sayfanda fakat bu kitabi bitirmeden miraç çağri aktaşin yazdiği bana seni seviyorum deme hissettir kitabini okumaya başlamiş kitabi benim için mi okumaya başladi bilmiyorum lakin kitabin sadece arka kismini okudum ve gerçekten okumayi seven bir insan hemen ön yargiyla yaklaşmaz bence kitap çok güzel bende almayi düşünüyorum

**** • 26-02-2016 03:15 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel bir kitap

08-03-2016 18:57 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel bi kitap

11-03-2016 11:55 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum sevgiliyle birlikte okunacak akıcı guzel bir kitap önerirmisiniz

17-03-2016 18:18 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum cok şahane bi kitap

28-03-2016 19:18 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum hediye aldigim bu kitabi kendim alacak olsaydim yorumlari okuduktan sonra kesinlikle almazdim olumsuz yorumlarin hepsi de dogru cunku.kesinlikle berbat sıkici aynen katiliyorum begenmeyen arkadaslara.30.sayfada bu nedir arkadas yorumlara bi bakayim dedim.aman aman ;)25 e kadar hani oyle boyle merak ediyosun geliyosun hissettigimi soyluyorum ki ayni seyi yazanlar olmus.benim gibi 25. sayfa 30.sayfa diye yazan benimle ayni dusuncede olan okuyan arkadaslari gorunce sevindim.ben de bi kitabi begenmedim mi oyle durur okumak bitirmek istemem .bitirenler iyi bitirmis ben bitirmeyi dusunmuyorum.begenenlere soruyorum gercekten neyi begendiler .dogru duzgun nasil anlattigi bi dil belli degil. noluyo falan diyo insan.

31-03-2016 00:48 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bence harika ötesi bu kitaptan sonra kitap okumaya resmen aşık oldum yani bi kitap daha ne kadar güzel olabilirki

04-04-2016 23:47 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bence çok güzel bir kitap
tasarımı güzel içindekileri daha okumadım sızcve nasıl
sizce

11-04-2016 13:39 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok guzel bir kitap

15-04-2016 15:13 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitap çok güzel fakat arkadaşlar özetiyle yetindinizmi kitabını okudunuzmu daha o var arkadaşlar ben kitabını okuduktan sonra özeti okudum özet kitaba çok yakın ama kitabı okumalısınızzz😁😁

24-04-2016 22:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum ben yorumlara dayanarak söylüyorum ; yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım şoke oldum😕😔

28-04-2016 15:23 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum güzel mi bu kitap önerir misiniz ??

23-05-2016 20:40 !!

Gamze doruk Yorum
arkadaş
ekle
tavsiye eder misiniz okumalı mıyım

Gamze doruk • 02-06-2016 20:17 !!

3ksadece Yorum
arkadaş
ekle
okudum ama tavsiye etmem. pişman oldum.

3ksadece • 02-06-2016 21:31 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum o kadar güzel bir kitapki tamda hayatın gerçeklerini anlatıyor

06-06-2016 09:11 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum sevdim ben bu kitapi :)

15-06-2016 17:47 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum süper bu kitap sayesinde çok sevdiğim çocukla çıkiyorum ve şuan 3 tane çocuğumuz var 😊👏👏

15-06-2016 19:46 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bn de yorumları görünce çok şaşırdım alsam mı almasam mı kararsz kaldm doğrusu

16-06-2016 00:21 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum yazarımızı kutluyorum, hakikaten mükemmel! bi aşkın tarifi, bundan daha güzel detaylı anlatilmazdi diyorum...

23-07-2016 03:13 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitabın adı gibi içeriği de etkileyici olsaydı keşke.hayal kırıklığuna uğradım.okumak için çabaladım ne yazık ki 90.sayfaya kadar zor okudum kesinlikle çok gereksiz kitap

14-08-2016 23:35 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitabı alalı baya oldu ama daha yeni okumaya başladım hatta içeriğine kapılıp bana seni seviyorum deme hissettir de aldım ama bi kurgusu yok çok acemice yazılmış bir kitap...

22-08-2016 14:30 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum ben daha okumadım ama almayı düşünüyorum.cok kıtap okuyan biri değilim ama bu ilgimi çekti ve beğenmeyenler ne kadar kabasınız tamam beğenmemiş olabilirsiniz ama beğenmedim deyıp geçebilirsiniz sonuçta emek var emeğin olduğu her iş güzeldir.sonuçta yazar size zorla okuyun demedi verdiğiniz üç kuruş bu kadar değerliyse internetten okuyun paranız gitmez.

29-09-2016 15:31 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum begenmedim. bence sürekli ayni şeyleri anlatıyor daha 20. sayfada sıkıldım,konudan konuya atliyor ve kafasındaki çoğu şeyi sanki bi anda anlatmak ister gibi kitabevine uğrayıp derhal degistiricem

01-10-2016 14:24 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok berbat sırf kapak yazısına ve resmine aldandım
hiç beğenmedim sıkıldım ya bu nasıl bir kitap böyle

17-11-2016 14:41 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum okumadım ama okumak isterim :)

06-12-2016 12:58 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum güzel kitap

26-12-2016 09:42 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok güzel aşk anlatıyor

22-01-2017 18:24 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum ben bazı yorumlara katılmıyorum çünkü okuyan kişiler aşık yada sevgilisi yoksa onlara zaten anlamsız bir kitap olarak görünür ben daha almadım ama bildiğim bir kitap almak isteyen arkadaşlarıma almasına tavsiye ediyorum. :d

09-03-2017 07:53 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum süper yaa

13-03-2017 18:56 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum arkadaşlar miracın kardeşinin adını bilen var mi

09-04-2017 12:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitabı henüz okumadım ama kitabın kapağından çok etkilendim en kısa zamanda okuycağım

20-04-2017 19:32 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bu kitap gerçekten çok güzeell tavsiye ederim ben okudum😊

15-05-2017 22:46 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum beş kuruş etmez saçma sapan erğen yazıları hep aynı cümleler

22-05-2017 15:17 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum ya ne biçim bu kitap yayınevi bundan geri değil yani nasıl oluyorda böyle saçma sapan bir kitabı basıp yayınlıyorlar .hayatımda bu kadar aynı kelimeleri tekrarlayan kitap görmedim zamanıma ve parama yazık neyniş efendim kadın soyadından vazgeçer her halde yüz kere yazılmış. sakın okumayın derim

22-05-2017 21:26 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kapaği ismi ve arka kapağindaki yazisi çok hoşuma gitti aldim kadin erkek ilişkileri hakkinda yarari olur diye düşündüm ama berbat ötesi bir kitap ne bir konusu var ne kurgusu var konudan konuya atliyor sevgilisi adami aldatip ayrilmiş adam da oturup 200 sayfa kitap yazmiş benim takintim var kitap ne kadar kötü olursa olsun bitirmem gerekiyor 1 haftada zorlaya zorlaya bitirdim ama içimi baydi ya bu ne böyle kendine aciyo sürekli kadini özlüyo ayni şeyleri farkli kelimeler kullanarak tekrarlayip durmuş sakin almayin

30-06-2017 15:16 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum cok guzel

03-07-2017 18:26 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum bayıldım bu kitaba aslında her kitabı güzel miraç çağrı aktaşın ama bu kitabı bambaşka bir şey

28-07-2017 12:10 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum super

08-08-2017 13:25 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum çok iyi yazılmış bir deneme superin otesiii☺☺
bana seni seviyorum deme hisettiiirr🌸

08-08-2017 13:34 !!

Bana Seni Seviyorum Deme Hissettir Yorum kitap super yazılmış okumanizi gönülden isterim

23-08-2017 20:30 !!

Yorum Yaz

:: Miraç Çağrı Aktaş ::
:: Tavsiyeler ::
:: Kitap Rehberi ::
:: Yazarlar ::
:: Kategoriler ::
:: En Son Yorumlar ::



reklam veriletişim • © 2017 YazarOkur Kitap.